In de lessen kleuterdans laten we de kinderen op een speelse manier kennis maken met de basiselementen van dans. Door in te spelen op de belevingswereld van het kind ontwikkelen de kinderen muzikaliteit, ruimte- en vormgevoel. Er wordt ook aandacht besteed aan een juiste lichaamshouding en corrigerende oefeningen, hierdoor wordt er een basis gelegd voor een goede danstechniek. De dansjes die de jongens en meisjes in de les kleuterdans leren, zijn steeds op eigentijdse muziek.

In de hiphop lessen wordt er gewerkt aan choreografieën in de verschillende stijlen die je in hiphop kan terugvinden: streetdance, lyrical hiphop, house, locking, ragga, … Er zal eveneens aan de hiphop basics (groove, flow, …) gewerkt worden.

In de lessen moderne dans worden er verschillende basistechnieken uit moderne dans, jazz en hedendaagse dans aangeleerd en verder uitgebreid. In deze lessen worden niet alleen choreografieën aangeleerd. Er worden ook stretch- en techniekoefeningen geïmplementeerd in deze lessen zoals plié, tendu en grondwerk.

In deze lessen zullen er verschillende stijlen afwisselend aan bod komen: van moderne en hedendaagse dans tot hiphop en jazz. De dance mix lessen zijn voor dames en heren die zich niet specifiek op één stijl willen toespitsen en heerlijk willen komen ontspannen en sporten zonder te veel prestatiedruk. Fun staat in deze lessen ongetwijfeld centraal.

Onze NO MERCY teams zijn onze show- en wedstrijdgroepen. We hebben een NO MERCY JUNIOR en NO MERCY team in de dansschool. Deze groepen zijn ook opgedeeld in moderne en een Hip Hop teams. In deze teams worden er voornamelijk choreografieën aangeleerd om hiermee aan optredens en wedstrijden deel te nemen. Deze groep is enkel toegankelijk voor gevorderde dansers die geselecteerd worden via een auditie.