Wij zijn Dansstudio Yo!
Wij zijn Dansstudio Yo!

Yo! is een dansschool in Diest onder leiding van Anneleen Meurs. Na jaren ervaring als dansleerkracht in verschillende dansstijlen besliste Anneleen 7 jaar geleden om haar droom te volgen en Yo! op te richten. Yo! is een dansschool waarin fun en kwaliteit centraal staan. In onze dansschool is het de bedoeling dat dansers, lesgevers en ouders zich ‘thuis’ voelen en samen kunnen groeien als danser. Het is tevens de bedoeling dat Yo! een plek is waar je nieuwe vrienden kan ontmoeten.

Yo! heeft voor iedere danser, zowel recreatief als gevorderd, heel wat lessen in het aanbod. Naarmate het niveau stijgt, zal ook de moeilijkheidsgraad van de choreo’s toenemen. In september zijn er steeds GRATIS proeflessen. Tijdens deze lessen kan je nagaan welke les het meeste bij je danservaring past. Twijfel je tussen verschillende niveau’s? Onze dansdocenten zullen na de proeflessen beslissen in welk niveau jij of jouw kind het beste past. Op deze manier kan iedereen optimaal groeien.

Wil je net dat tikkeltje meer? Wil je graag op een heel hoog niveau dansen? Wil je graag wedstrijden dansen? Doe dan auditie voor één van onze NO MERCY wedstrijdteams! Denk jij graag out-of-the-box? Misschien is dan ons nieuw dans- en theaterproject iets voor jou!

Heb jij de danskriebels te pakken? Bekijk dan snel ons aanbod. Neem zeker ook eens een kijkje hieronder om alle dansdocenten te leren kennen.

Wil jij in de vakantie graag op kamp komen? Ontdek al onze kampen hier!

Ons amazing team

Onze lesgevers zijn meer dan alleen lesgevers. Onze lesgevers staan voor kwaliteit, heel wat energie, persoonlijke aandacht en inspiratie.

Anneleen Meurs

Eigenares + hoofddocent / Docent Dans- en theaterproject / Dance Mix

Nicky Janse

Mede-eigenaar + grafisch ontwerp

Lien Gommé

Docent NO MERCY modern / Hiphop 15+ / Modern 15+

Emma Ghijs

Docent NO MERCY JUNIOR / Hiphop 10+ / Hiphop 8+

Kyda De Decker

Docent NO MERCY JUNIOR / Hiphop 10+ / Hiphop 8+

Jade Dejonghe

Docent NO MERCY modern / Modern 12+

Chloé Van den Berg

Docent kleuterdans

Kirsten Luyckx

Docent kleuterdans

Nell Janssens

Docent Hiphop 12+

Juline Willems

Docent Hiphop 6+ Assent / Hiphop 10+ Assent

Fien Beddegenoodts

Docent Hiphop 6+ Assent / Hiphop 10+ Assent

Renee Verheyden

Docent Hiphop 6+

Lize Creces

Docent Hiphop 6+

Nick Van de Velde

Docent NO MERCY hiphop / Dans- en theaterproject

Fabio Carcieri

Docent NO MERCY hiphop

Onze dansschool is lid van Danssport Vlaanderen