Over ons

Yo!

Yo! is een dansschool in Diest onder leiding van Anneleen Meurs. Na jaren ervaring als dansleerkracht in verschillende dansstijlen besliste Anneleen 7 jaar geleden om haar droom te volgen en Yo! op te richten. Yo! is een dansschool waarin fun en kwaliteit centraal staan. In onze dansschool is het de bedoeling dat dansers, lesgevers en ouders zich ‘thuis’ voelen en samen kunnen groeien als danser. Het is tevens de bedoeling dat Yo! een plek is waar je nieuwe vrienden kan ontmoeten.

Yo! heeft voor iedere danser, zowel recreatief als gevorderd, heel wat lessen in het aanbod. Naarmate het niveau stijgt, zal ook de moeilijkheidsgraad van de choreo’s toenemen. In september zijn er steeds GRATIS proeflessen. Tijdens deze lessen kan je nagaan welke les het meeste bij je danservaring past. Twijfel je tussen verschillende niveau’s? Onze dansdocenten zullen na de proeflessen beslissen in welk niveau jij of jouw kind het beste past. Op deze manier kan iedereen optimaal groeien.

Wil je net dat tikkeltje meer? Wil je graag op een heel hoog niveau dansen? Wil je graag wedstrijden dansen? Doe dan auditie voor één van onze NO MERCY wedstrijdteams!

Heb jij de danskriebels te pakken? Bekijk dan snel ons aanbod. Neem zeker ook eens een kijkje hieronder om alle dansdocenten te leren kennen.

Ons Amazing Team

Ontdek hier het team van Dansstudio Yo! Elk teamlid heeft dezelfde Yo-visie: wij willen kinderen, jongeren en volwassenen op een kwalitatieve en fijne manier dansles aanbieden en er zo voor zorgen dat elk lid zichzelf kan ontplooien en groeien als danser.

Anneleen Meurs

Eigenares + Hoofddocent + Docent NO MERCY

Nicky Janse

Mede-eigenaar + Grafisch & Webdesign

www.tontwerp.be

Nick Van de Velde

Docent NO MERCY & NO MERCY CADET

Lotte Vertommen

Docent NO MERCY MODERN

Chloé Van den Berg

Docent Kleuterdans

Lisa Cloots

Docent Kids Dance 8-9 jaar

Kyda De Decker

Docent NO MERCY JUNIOR + Hiphop 10-11 jaar

Febe Theunis

Docent Modern 12-14 jaar + Hiphop 12-14 jaar

Lien Gommé

Docent NO MERCY CADET + Modern & Hiphop 15+

Jade Dejonghe

Docent NO MERCY MODERN + Modern 10-11 jaar

Emma Ghijs

Docent NO MERCY JUNIOR + Kids Dance 6-7 jaar

Sofie Sterken

Docent yoga + Unwind & release + Meditatie & relaxatie

Sarah Spranghers

Docent yoga & stretch + 80s-90s workout + Dance Mix + Musical

Marjan Ledent

Docent Do-In Yoga

Danssport Vlaanderen

Onze dansschool is lid van Danssport Vlaanderen.