Hieronder kan je meer info vinden over de inhoud van onze lessen

Unwind & release / maandag 19u-20u

 

In deze les zal je d.m.v. zachte bewegingen en yoga-poses jouw lichaam goed leren aanvoelen en je eigen grenzen leren respecteren. We laten onze adem ons eigen ritme bepalen en gaan bewust vertragen. Deze lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Ideaal voor wie mag leren om het wat rustiger aan te doen en nood heeft aan een bewust vertraag-moment.

 

Lesgever: Sofie Sterken

Relaxatie & meditatie / maandag 20u30-21u30

 

In deze les leer je jouw eigen zenuwstelsel tot rust brengen en diep in jezelf te duiken, naar die bron van rust en vrede in jezelf. Ademhalingsoefeningen, ademwerk, (begeleide) meditatie en visualisatie, leren omgaan met stress & faalangst, leren werken met intenties, innerlijk reizen; het komt allemaal aan bod.

 

Lesgever: Sofie Sterken

Rise & flow / woensdag 9u30-10u30

 

In deze les kan je rustig jouw lichaam laten ontwaken door de zachte yoga en stretchoefeningen die worden aangeboden. Dit doen we in combinatie met bewuste ademhaling. Een ideale manier om je dag te starten. Je lichaam, spieren en geest zijn je meteen dankbaar!

 

Lesgever: Sofie Sterken

Detox Yoga / woensdag 20u-21u

 

In deze lessen werken we op onze middenlijn, de verbinding tussen hoofd, hart & hara. Dit heeft een gunstige invloed op al onze lichaamssystemen. We stimuleren de doorstroming in alle energiebanen, trainen onszelf om te zakken uit ons hoofd in ons lichaam en ervaren weer peace of mind. We detoxen lichaam en geest en worden weer soepel en flexibel. In deze les leggen we de fundering voor een goede gezondheid.

 

Lesgever: Marjan Ledent

Yin yoga: Zen Friday Mornings / vrijdag 9u30-10u30

 

Gratis proefles op 12/01/2024

 

Welkom bij onze Zen Friday Mornings – een oase van kalmte om je werkweek af te sluiten en rustig het weekend in te gaan.
Stap deze les binnen en ervaar een wereld van zachtheid en ontspanning, waar de vrijdagochtend niet alleen het einde van de werkweek markeert, maar ook het begin van een verkwikkend weekend. In deze lessen nodigen we je uit om te vertragen, diep adem te halen en je te laten leiden door de rustgevende stroom van yin yoga. Elke houding wordt met zorg begeleid om spanning los te laten, flexibiliteit te vergroten en een diep gevoel van welzijn te cultiveren. Laat de hectiek van de werkweek achter je en omarm deze les op vrijdagochtend als een kans om in jezelf te investeren, met de helende kracht van zachte yin yoga.

 

In deze les zullen rustgevende houdingen langdurig aangehouden worden, jouw flexibiliteit wordt bevorderd en er ontstaat een zachte stretch in jouw lichaam in tegenstelling tot dynamischere yogavormen. Deze les heeft als doel om innerlijke rust te bevorderen en jouw gewrichtsmobiliteit en welzijn te verbeteren.

 

Lesgever: Kathleen Vanbets

60+ Zachte flow yoga: Zen & Zacht / vrijdag 10u45-11u45

 

Gratis proefles op 12/01/2024

 

Welkom bij onze gloednieuwe reeks 60+ Zen & Zacht op vrijdagochtend, speciaal voor iedereen die 60 jaar of ouder is. Tijdens deze yogales staat een zachte benadering, waarbij het accent ligt op welzijn boven prestatie centraal. Samen streven we ernaar de beweeglijkheid van jouw lichaam te vergroten en rust en balans te vinden voor lichaam en geest. Ontdek hoe fijn het is om soepel en in flow te bewegen, verbeter jouw mobiliteit en reduceer pijn tijdens deze les.

 

In onze 60+ Zen & Zacht Yogales combineren we zachte Yin en Flow Yoga. Er zullen dus rustgevende yogahoudingen met elkaar afgewisseld worden in flow. Deze les is bedoeld om diepe ontspanning in jouw lichaam te ervaren, soepelheid te genereren en de energiecirculatie te stimuleren. Onze toegewijde yogadocent biedt niet alleen begeleiding, maar ondersteunt ook op zorgvuldige wijze, met speciale aandacht voor individuele behoeften en het respecteren van eventuele fysieke kwaaltjes. Alles is welkom in deze yogales.

 

Lesgever: Kathleen Vanbets

Yin yoga & restorative yoga: Yin & Restore / vrijdag 20u15-21u30

 

Gratis proefles op 12/01/2024

 

Welkom bij onze vrijdagavond yoga-les ‘restore & relax’ van 20u15u tot 21u30. Laat de drukke werkweek los en duik in zachte, langdurige houdingen en bewegingen waar je helemaal rustig van kan worden. Ontdek en ervaar de magie van diepgaande ontspanning, waarbij je lichaam en geest echt tot rust kan komen. In deze les ga je bewust vertragen, je lichaam en geest ruimte geven en een nieuwe balans voor het weekend vinden.

 

Lesgever: Elisabeth Decat

Gentle Sunrise Flow / zondag 10u-11u

 

Gratis proefles op 14/01/2024

 

Start je zondag met onze nieuwe Gentle Sunrise Flow Yoga-les van 10u tot 11u. Begin je dag met een zachte stroom van houdingen door de opkomende zon te begroeten en je energie te laten ontwaken. Deze dynamische maar zachte yogales combineert ademhaling, beweging en mindfulness om je te helpen de dag vol positieve energie te beginnen. Laat je lichaam bewust ontwaken en breng balans in jezelf. Deze zondagochtend Flow Yoga-sessie is een perfecte manier om je zondag energiek maar toch mild te starten en jezelf voor te bereiden op een stralende dag.

 

Lesgever: Elisabeth Decat

Yin & Hatha Yoga Blend / zondag 11u15-12u15

 

Gratis proefles op 14/01/2024

 

Onze zondagochtend ‘Yin & Hatha yoga blend’-les is een verkwikkende samensmelting van rustgevende yin yoga en de krachtige, traditionele houdingen van hatha yoga. In deze les zullen we de tijd nemen om in elke houding bewust te ademen, waardoor je de gelegenheid krijgt om niet alleen je lichaam, maar ook je geest te kalmeren. De rustige, meditatieve benadering van yin yoga wordt verweven met de stabiliserende en versterkende elementen van hatha yoga, wat resulteert in een gebalanceerde practice die geschikt is voor alle niveaus.

 

Laat deze zondagochtend dienen als een heerlijke overgang van rust naar activiteit, waarbij je jezelf toestaat om diep te ontspannen, spanningen los te laten en jezelf op te laden voor de nieuwe week die voor je ligt. Kom en ervaar de weldaad van deze bijzondere yogales die niet alleen je lichaam, maar ook je geest verfrist en verjongt. Namaste!

 

Lesgever: Elisabeth Decat