In deze les zal je d.m.v. zachte bewegingen en yoga-poses jouw lichaam goed leren aanvoelen en je eigen grenzen leren respecteren. We laten onze adem ons eigen ritme bepalen en gaan bewust vertragen. Deze lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Ideaal voor wie mag leren om het wat rustiger aan te doen en nood heeft aan een bewust vertraag-moment.

Unwind & Release
maandag 19u-20u
Lesgever: Sofie Sterken

In deze les leer je jouw eigen zenuwstelsel tot rust brengen en diep in jezelf te duiken, naar die bron van rust en vrede in jezelf. Ademhalingsoefeningen, ademwerk, (begeleide) meditatie en visualisatie, leren omgaan met stress & faalangst, leren werken met intenties, innerlijk reizen; het komt allemaal aan bod.

Relaxatie & Meditatie
Maandag 20u30-21u30
Lesgever: Sofie Sterken

Deze les combineert de schoonheid en zachtheid van yoga met de kracht en alignement van Pilates. Het doel is een full body en mind stimulatie. We werken in 4 delen: cardio en kracht om onze hartslag te verhogen, yoga om door te dringen tot in die diepe lagen van onze spieren en ons hoofd te balanceren, pilates en krachtoefeningen voor het verstevigen en shapen van het lichaam en relaxatie voor de opgewekte energie te laten doorstromen in heel het lichaam.

Full Body Workout
donderdag 19u-20u
Lesgever: Sarah Spranghers

In deze lessen staan jouw fysieke en spirituele lichaam, bewustzijn en ademhaling centraal. Verschillende yogatechnieken en poses worden afgewisseld met oefeningen rond ademhaling, bewustzijn, spiritualiteit, zelfontplooiing en ontspanning.

Spiritual Stretch
Donderdag 20u-21u
Lesgever: Sarah Spranghers

In deze les kan je rustig jouw lichaam laten ontwaken door de zachte yoga en stretchoefeningen die worden aangeboden. Dit doen we in combinatie met bewuste ademhaling. Een ideale manier om je dag te starten. Je lichaam, spieren en geest zijn je meteen dankbaar!

Rise & Flow
Woensdag 9u30-10u30
Lesgever: Sofie Sterken

In deze les voor jongeren en jong-volwassenen leer je omgaan met de veelheid aan prikkels van het dagdagelijkse leven. We leren d.m.v. zachte oefeningen, relaxatie, poses, flow-bewegingen en ademhaling om beter te kunnen omgaan met onze emoties. In deze les kunnen jouw lichaamssystemen tot rust komen. Deze les zal een gunstig effect hebben op jouw zelfbewustwording, veerkracht, mentale gezondheid, fysieke gezondheid en energie.

Slow Down Destress
Dinsdag 20u45-21u45
Lesgever: Anneleen Meurs

In deze lessen werken we op onze middenlijn, de verbinding tussen hoofd, hart & hara. Dit heeft een gunstige invloed op al onze lichaamssystemen. We stimuleren de doorstroming in alle energiebanen, trainen onszelf om te zakken uit ons hoofd in ons lichaam en ervaren weer peace of mind. We detoxen lichaam en geest en worden weer soepel en flexibel. In deze les leggen we de fundering voor een goede gezondheid. Wat is het verschil tussen Gentle Detox Yoga & Intense Detox Yoga? In de ‘gentle’ les volgen zachte, rustige maar opbouwende bewegingen en oefeningen elkaar op. Deze les is voor iedereen geschikt: van beginner tot gevorderd. In de ‘Intense’ les zullen stevigere, moeilijkere en uitdagende oefeningen elkaar opvolgen. Deze les is geschikt voor iedereen met een minimum aan ervaring of mensen die dadelijk uitdaging zoeken. De 2 lessen worden ook regelmatig in combinatie gevolgd voor een optimale opbouw.

Detox Yoga
Woensdag 19u-20u Gentle Detox Yoga
Woensdag 20u15-21u15 Intense Detox Yoga
Lesgever: Marjan Ledent