Yoga, relaxatie & workouts
Yoga, relaxatie & workouts

Yo! is een dans- en yogastudio in Diest en Bekkevoort. Bij Yo staat een positieve sfeer, groei van onze leden en kwaliteit van de lessen centraal. Wij hebben een groot aanbod lessen. Omdat elke les is opgedeeld in leeftijd, yogastijl en niveau is er voor iedereen een les op maat!

Wij geloven dat het wekelijks volgen van een yoga-of relaxatieles de weg is naar een voller, bevredigender fysiek, emotioneel en spiritueel bestaan. Wij helpen onze klanten controle te verwerven over hun lichaam en geest. Onze missie is om iedereen in zijn kracht te leren staan, het juiste vertrouwen en onderteuning te geven.

We zijn enorm trots op ons team. Niet alleen deelt elke lesgever graag zijn kennis, maar elk van hen heeft ook heel wat geweldige verhalen te vertellen over hun eigen levenspad en transformaties.

Wij vinden het belangrijk om enkel te werken met kwalitatieve docenten en zij brengen elk hun unieke touch mee naar de les. Wil je graag al onze docenten ontdekken?

Ons team

Onze lesgevers zijn meer dan alleen lesgevers. Onze lesgevers staan voor kwaliteit, heel wat energie, persoonlijke aandacht en inspiratie.

Anneleen Meurs

Eigenares + hoofddocent / Docent Slow down destress

Nicky Janse

Mede-eigenaar + grafisch ontwerp

Sofie Sterken

Docent Unwind & release / Relaxatie & meditatie /Rise & flow

Sarah Spranghers

Docent Full body workout / Spiritual stretch

Marjan Ledent

Docent Gentle Detox Yoga / Intense Detox Yoga

Onze dansschool is lid van Danssport Vlaanderen